KOOKAVOND

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • vrijdag 6 december 2019 18u30 - 23u45
DE KRING - PASTORIJSTRAAT 2, 9140 TIELRODE

Verslag

14 leden hebben onder leiding van onze kok Patrick De Corte, volgend menu klaargemaakt voor 29 personen. Want de partners waren uitgenodigd om de menu te proeven. Menu :aperitiefhapjes, knolseldersoep met gebakken oesterzwammen, varken wangetjes en als dessert apfelstrudel met ijs .Snel gestart met aanbakken varken wangetjes , die hebben wat tijd nodig om gaar te worden. Schillen aardappelen , appelen, wortelen ,sjalotjes , knol selder en knoflook.Iedereen werd aan het werk gezet. Team schillen groenten, team voor aperitiefhapjes (4 stuks): gerookte paling en rode biet, scampi met lookboter, rauwe ham met appeltjes, rauwe gemarineerde zalm met dille; team voor de soep en voor de varkenswangetjes.
Het was lang wachten tot onze grote kookpotten begonnen te pruttelen. Ondertussen werden de tafels in u vorm geplaatst en mooie gedekt en versiert .
Tevens werden de nodige flessen drank gekoeld en of gechambreerd .
Om 20u 15 werden de aperitiefhapjes geserveerd met glaasje crémant.
Rond 21 u werd de soep geserveerd met opgeklopte room en enkele druppeltjes olijfolie.Vervolgens werden de wangetjes, gebakken kriel aardappeltjes ,groentjes en saus opgediend. Met een kleine pauze werd het dessert ovenvers geserveerd met een bolletje ijs. Het menu was overheerlijk.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
PATRICK DE CORTE
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Tielrode-Elversele
Prijs
€ 35,00
richtprijs, prijs te bepalen aan de hand van de menu.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

052/46.08.89