Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- vrijdag 7 december 2018 18u00 - 23u45
DE KRING - PASTORIJSTRAAT 2, 9140 TIELRODE
Verslag
18 leden hebben zich ingeschreven voor deze kookavond en hebben gekookt voor totaal 30 personen. Menu van de avond: 3 aperitiefhapjes(mousse van gerookte forel/tomaatje met kruidenkaas/garnaalcocktail) vergezeld van een Crémant de Bourgogne Berthenet.
Voorgerecht: forelfilet op vel gebakken met Pilaffrijst en ratatouille vergezeld van een witte wijn, chardonnay Domaine Germain.
Hoofdgerecht : cote a l'os met wintergarnituur en kasteelaardappelen vergezeld van een rode wijn, La Estacada.
Nagerecht Tarte Tatin met koffie.
De crémant en de wijnen werden uitgekozen door ons lid, Christian VERHOEVEN van Chrischamp.
De dames waren tevreden van de bereide gerechten . De koks waren blij met het bereikte resultaat.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
DE CORTE PATRICK
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Tielrode-Elversele
Reservatie
voor 03/12/18
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten